Volgende avontuur start bijna: van Tahiti naar Australie ! 4000 mijl door het paradijs op de Pacific..

Fiji2

Binnenkort kiest de Xirene weer het ruime sop met een prachtige trip in het vooruitzicht. De teams zijn weer samengesteld met deze keer als grote bijzonderheid: het hele gezin gaat mee! Menno het eerste deel tot aan Fiji en Chrisje, Florian en Lucas het tweede deel tot Australie. We gaan prachtige eilanden bezoeken: Raiatea, Bora Bora, Rarotonga, Niue, Tongatapu, Fiji, Noumea/New Caledonia, Great Barrier Reef, Bundaberg/Australie…

Team bestaat in volgorde van aan boord stappen naast de Graafjes uit Jorden Spijker, Tobias de Jong, Sicco Hoogerbeets, Bob Kueter en Kees van Lamoen.

Vanaf media juni volgen er impressies en foto’s. Ook gaat de Mavic Air drone mee voor opnames vanuit de lucht !

Wordt vervolgd……