Tussen Blue Lagoon en Cast Away

Bijna een week geleden aangekomen op Fiji, vandaag vertrekken we naar New Caledonia. Fiji telt meer dan 60 eilanden, het hoofdeiland is net zo groot als Nederland en heeft 800.000 inwoners. We hebben in de fraaie haven van Demarau gelegen met alle faciliteiten en een betere service dan je in de beste havens van Nederlands krijgt! Alle horror verhalen over de bureaucratie op Fiji ten spijt: wij zijn binnen een uur – aan boord!- snel en vriendelijk door alle papieren gegaan met doune, immigratie, health en bio en alle stempels gekregen. Snelste clearance ooit en de gele vlag kon snel worden gestreken.

Kees van Lamoen is nu ook aan boord gekomen zodat we op volle sterkte ( 7) zijn.

We zijn met bootje naar verschillende eilandjes nabu Demarau gevaren om te vissen en snorkelen. Tussen en langs de eilandjes waar o.a. Blue Lagoon en Cast Away zijn gefilmd.

Het Australie team ( nog zonder Kees!)

Kees is er helemaal klaar voor

Naar de mud en hot tubs bij de Sleeping Giant

Xirene in de modder

Klaar voor een mooie dagtocht. Opgehaald naast de Xirene

Na 6 weken voor anker en aan moorings ook wel eens lekker aan de wal!